Delistraat 45
2585 VX Den Haag

tel.: 070 - 350 40 99
tmlaw@keesom.nl

drs. P.H.M. Keesom, FCIL, CL, FRSA
Beëdigd vertaler en tolk Nederlands ↔ Engels
Beëdigd vertaler en tolk Nederlands ↔ Frans
Beëdigd vertaler en tolk Frans ↔ Engels


De heer Keesom heeft de diploma's tolken en vertalen behaald bij Kernteam (ministerie van Justitie en Veiligheid). Hij heeft jarenlange ervaring als beëdigd vertaler en is "Chartered Translator" krachtens "Brits Royal Charter" waardoor hij vrijstelling van legalisatie heeft voor het Verenigd Koninkrijk en vele Gemenebest Lidstaten. Hij is tevens erkend specialist strafzaken Frans-Nederlands en Engels-Nederlands, de enige specialisatie die erkend is. Hij is lid van het NGTV en erelid van Senoca (een sectie binnen het NGTV).

Maryan Rijkhoek, B Comn
Beëdigd vertaalster Frans ↔ NederlandsMaryan is afgestudeerd aan ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen. Zij is sinds 2006 beëdigd vertaalster en heeft jarenlange ervaring als coördinator van de vertaal- en legalisatie-afdeling. Zij zorgt ervoor dat uw vertaling tijdig door een beëdigd vertaler gemaakt wordt en dat de vertaling wordt opgemaakt volgens de geldende regels. Zij is lid van het NGTV.


Mevrouw drs. X. Keesom-Liu, DESS (Nanterre)
Vertaalster Chinees ↔ FransMevrouw Keesom is een ervaren vertaalster. Zij is vertaalster-tolk geweest bij het ministerie van Buitenlandse Zaken van China. Zij is lid van het NGTV.


© 2022 Keesom & Hendriks N.V. | Interactive Media | www.interactivemedia.nl