Delistraat 45
2585 VX Den Haag

tel.: 070 - 350 40 99
tmlaw@keesom.nl

Onze Merkengemachtigden

drs. P.H.M. Keesom, FCIL, CL, FRSA
BMM Erkend Merkengemachtigde
Europees merken- en modellengemachtigde
Beëdigd als makelaar in merken


De heer Keesom is oprichter van merkenbureau Keesom & Hendriks N.V. dat toegevoegd werd aan Vertaalbureau Keesom dat al in 1965 werd opgericht. Hij is ook beëdigd vertaler Frans en Engels en zijn handtekening wordt rechtstreeks gelegaliseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken en de rechtbank. Hij heeft tal van publicaties over o.a. merkenrecht geschreven. Zijn inspanningen zijn beloond met tal van onderscheidingen.

Helma van Loo-Steigenga
BMM Erkend Merkengemachtigde
Europees merken- en modellengemachtigde


Helma heeft al ruim 30 ervaring op het gebied van merk- en modelbescherming. Zij vindt het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden in duidelijke taal. Daarnaast zet ze zich in om de merk- en modelbescherming zo uitgebreid mogelijk te bewerkstelligen binnen het beschikbare budget van onze klanten.

Mevrouw drs. X. Keesom-Liu, DESS (Nanterre)
Europees merken- en modellengemachtigde
Makelaar in merken
Lid BMM


Mevrouw Keesom is aan de Universiteit van Nanterre (Parijs) afgestudeerd op een scriptie over het merkenrecht van de Europese Unie. Zij was voorheen diplomate.

Mr. Cor Keesom van Haringcarspel BA (sinologie)
Merken- en modellengemachtigde
Lid BMM
Lid NGTV


Cor is na zijn afstuderen bij Keesom & Hendriks komen werken. Hij schreef een hoog gewaardeerde scriptie: een rechtsvergelijking van equivalentie in het octrooirecht in diverse landen op basis van onderzoek in de (buitenlandse) jurisprudentie. Hij is oud-leerling van Ampleforth College in Engeland en spreekt daardoor Nederlands en Engels als moedertaal. Hij liep stage op enkele toonaangevende advocatenkantoren op het gebied van intellectuele eigendom. Hij is daarnaast afgestudeerd voor Chinees (Mandarijn) en beheerst ook de Franse en Duitse taal.

© 2022 Keesom & Hendriks N.V. | Interactive Media | www.interactivemedia.nl